Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Bajnokság: PMKSZ Mini
Helyszín: Dunakeszi

A bajnokság második fordulójára a tabella utolsó négyesébe kerültünk az eddigi eredmények alapján. A korábbi évek megszokott helyezése volt ez, ami viszont más volt most az az, hogy esélye látszott a középmezőnybe való feljutásnak. Ez korábban mindíg a tavaszi fordulókra sikerült leghamarabb ezért is nagy várakozással tekintettünk erre a fordulóra. A gyerekek ismét nagyszerűen szerepeltek és méltán érdemelték ki a torna első helyezését és az ezzel járó feljutást.

Az első mérkőzés a várt eredményt hozta egy barátságos mérkőzésen. Itt-ott a verseny hevében történt kisebb meggondolatlanságokat kiválóan kezelte a bíró, köszönet érte. A második mérkőzésre egy órát várni kellett, a következő ellenfél akkor játszott és bemelegedve kezdett ellenünk. Ráadásul a bajnokság első fordulóban játszottunk már s bár ott simán nyertünk, most azonban úgy tünt alaposan felkészültek ellenünk. Rendkívül izgalmas és szoros mérkőzésen egyetlen utolsó percben dobott kosárral sikerült a győzelmet megszerezni.

A lehetőség, hogy feljuthatunk arra késztetett minket edzői oldalról, hogy felvegyük a kesztyűt és a győzelemért beáldozzuk egy kicsit a játékot, a cseréinket is ennek rendeltük alá. Valószínű, hogy máskor másképp döntünk majd, mert Miniben az igazi érték a gyerekek fejlődése, az örömmel játszott játék. Nekik kell vállalni egymásért és önmagukért, hogy mennyit hajlandóak ezekből feladni az eredmény kedvéért. Valamennyien büszkék lehetnek az eredményre, derekasan kitettek magukért. De a szurkolótábor segítsége is mindenképp kiemelendő, bizonyos, hogy nagyon komoly támasz volt ezen a második meccsen, hogy minden sikeres pontunk után "zengett" a terem.

cool Dunakeszi Bikák - Hévízgyörk : 18  - 40

Pontszerzők:  Galambos Szilveszter 4 pont; Glázer Bence 3 pont; Gregus Milán 2 pont; Nagy Gergely 15 pont; Reményi Csaba 3 pont; Reményi Kristóf 10 pont; Sápi Donát 2 pont; Tóth Hajnalka 1 pont;

További kitűnő csapattagok: Braun Réka; Csobán Réka; Darabont Eszter; Szél Zsombor;

cool Piliscsaba - Hévízgyörk : 44 - 46

Pontszerzők:  Braun Réka 5 pont; Csobán Réka 2 pont; Galambos Szilveszter 2 pont; Glázer Bence 2 pont; Nagy Gergely 17 pont; Reményi Csaba 6 pont; Reményi Kristóf 8 pont; Sápi Donát 1 pont; Szél Zsombor 3 pont;

További kitűnő csapattagok: Darabont Eszter; Gregus Milán; Tóth Hajnalka;

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour