Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Bajnokság: Kobak
Helyszín: Gödöllő, Premontrei

A négy csapatos fordulóban az első ellenfelünk csak hat gyerekkel érkezett, így a mérkőzésnek erősen barátságos hangulata volt. A második mérkőzés ennek ellenkezőjére sikerült. A Premi sebességgel és harcossággal válaszolt a mi képzettebb játékunkra, ami eredményes is volt a harmadik negyedig. Sajnos akkorra a fáradtság miatt itt-ott durvaságba is belecsúszott a faultok mértéke. A mérkőzés végeredménye döntetlen lett, a győzelmet az 5 perces hosszabbításban sikerült megszerezni.

Az enyhébb bírói itélkezés miatt sajnos az elfogadottabbnál keményebbre sikerül néhány mérkőzés és ezt nehéz jól kezelni edzői oldalról. A gyerekeink többsége a PMKSZ hivatalos bajnokságában nevelkedett. Itt megtanulták mi az a határ ami még megengedett a szigorú védekezésnél és megszokták, hogy támadásban mivel kell szembesülniük az ellenfél védőitől. Az edzéseken is ehhez igazodva történnek a felkészülési meccsek. Amikor ezen a határon túl lép egy-egy mérkőzés akkor azt a játékuk szenvedi meg. De felvették a kesztyűt, kitartottak s az eredménye meg is lett, két győzelemmel zárták a fordulót. Mindezen túl jó volt látni minden egyes gyerekünkön az örömöt, az újoncok lépésről lépésre hogyan fejlődnek, ügyesedik mozgásuk és lesznek egyenrangú tagjai a csapatnak, a régieken pedig a játék szeretetét és a magabiztosságot, ahogyan a pályán a játékot a kezükben tartják.


Nagyon sok szurkolónk vett részt a fordulón, köszönjük a biztatást, fontos volt a sikerhez, még ha néha-néha túl lelkesre is sikeredett ;-)

cool Gödöllő Petőfi - Hévízgyörk : 2  - 56

Bazan Dóra 4 pont; Darabont Gábor 2 pont; Gazsó Boglárka 4 pont; Antók Dorina 12 pont; Horák Vanda 2 pont; Jónás Rajmund 12 pont; Juhász Flóra 2 pont; Nagy Gergely 6 pont; Tóth Norbert 8 pont; Újhelyi Benedek 4 pont;

További kitűnő csapattagok: Hodor Dániel; Rajkó Zsuzsanna;

cool Gödöllő Premontrei - Hévízgyörk : 31  - 37
Darabont Gábor 10 pont; Gazsó Boglárka 2 pont; Horák Vanda 11 pont; Jónás Rajmund 8 pont; Juhász Flóra 2 pont; Nagy Gergely 4 pont; 

További kitűnő csapattagok: Antók Dorina; Bazan Dóra; Hodor Dániel; Rajkó Zsuzsanna; Tóth Norbert; Újhelyi Benedek;

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour