Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Bajnokság: BLF kupa - U12
Helyszín: Budapest XV kerület

A megyei bajnokság megyén belüli csapatok listáján negyedik helyezettként ért minket a megtisztelő felkérés, hogy a most alakuló Pest megyei U12 válogatottal gyerekeket küldjünk a BLF kosárlabda egyesület által szervezett nemzetközi kupára. A háromnapos rendezvény 8 csapattal zajlott, mely során 3 csoportmérközésen, egy csoportok közötti játékon és végül egy utolsó, helyosztó mérkőzésen kellett helytállnunk.

Az első mérkőzések komolyan meglepték a gyerekeket, egy korosztállyal lejjebb játszanak és a megyei bajnokság tempója kicsit más, mint az a tempó, amit az országos bajnokságban szereplő csapatok diktáltak. Mérkőzésről mérkőzésre vették fel a fordulatszámot és lettek egyre komolyabb kihívói az ellenfeleiknek. Szemünk előtt fejlődtek percről percre, miközben Gergő bácsi próbálta kovácsolni a csapat egységet. Két mérkőzés között a kinti aszfaltos pályán csapatépítő edzéseket tartottak, hogy minél jobban megismerjék egymást. Sajnos csak az egyik ötös sort sikerült végig együtt játszatni, a három nap alatt több gyerek cserélődött. Ez a sor az utolsó mérkőzésen végül meg is nyerte mindkét negyedét. Azonban a másik kettőben annyira kikapott a csapat, hogy végül ez a mérkőzés is vereséggel zárult, azonban reméljük a győztes utolsó negyed emléke marad meg valamennyiőjükben. Az ott mutatott játékkal bizonyították, hogy nagyon jó gondolat a megyei válogatott és néhány évközbeni összetartó, csapatépítő edzés után bárkivel fel tudják venni a versenyt.

Csoportmérkőzések:

cool Pest Megyei Bikák - Békés SZSK: 17 - 117
Pontszerzőink: Nagy Gergely 6 pont; 

cool Pest Megyei Bikák - Zuglói Sasok 2001 : 29  - 113
Pontszerzőink: Galambos Szilveszter 4 pont; Nagy Gergely 2 pont;

cool Pest Megyei Bikák - Kis Lenke KS/F : 31  - 108
Pontszerzőink: Nagy Gergely 3 pont;

Keresztjáték:

cool Pest Megyei Bikák - BLF Palota : 37  - 90
Pontszerzőink: Galambos Szilveszter 3 pont; Nagy Gergely 5 pont;

7-8. helyért:

cool Pest Megyei Bikák - Kis Lenke KS/L : 46  - 81
Pontszerzőink: Galambos Szilveszter 1 pont; Glázer Bence 1 pont; Gregus Milán 1 pont; Szél Zsombor 2 pont; Nagy Gergely 15 pont;
 

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour