Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Bajnokság: PMKSZ Gyermek
Helyszín: Érd

Harmadik fordulóhoz érkeztünk a bajnokságban és idegenben játszottunk. (Elég hideg volt a csarnokban.) Mivel az eddigi mérkőzések során a felső és alsó ház között alig volt mozgás a bajnokságban, ezért nem tudtuk mire számíthatunk. Már az első mérkőzés szorosra sikerült, a biztos győzelemért a tapasztaltabb gyerekeinket többet kellett játszatnunk s ez sajnos hátrányt jelentett a második mérkőzésre. Azt megszokták mostanra a gyerekek, hogy a tornatermüknél háromszor nagyobb területen játszanak le egy mérkőzést egyhuzamban, azonban az, hogy azonnal fordulva még egyet hasonló tempóval megoldjanak még várat magára. Ráadásul a második ellenfelünk erősebb volt és természetesen pihenten játszottak.

A második mérkőzést bár nagy különbséggel vesztettük el, de a játék képe a pályán nem ezt tükrözte, köszönhetően annak, hogy mindig volt kit beküldenünk a fáradtak helyett. Most látszott milyen értékes, hogy erős a cserepadunk és nagyon ügyes 15 gyerekkel tudunk mindig menni.   Nagyon nagy dícséretet érdemel valamennyiőjük a szép játékért.    
Tanulságos forduló volt.


cool Hévízgyörk - Treff 07 SE Érd: 73  - 54

Gazsó Boglárka 4 pont; Glázer Bence 2 pont; Darabont Eszter 2 pont; Galambos Szilveszter 18 pont; Nagy Gergely 15 pont; Rajkó Zsuzsanna 2 pont; Reményi Csaba 18 pont; Reményi Kristóf 8 pont; Szél Zsombor 4 pont;

További kitűnő csapattagok: Braun Réka; Gregus Milán; Papp Zsanett; Rajkó Márton; Tóth Norbert;

cool Batthyány KGDSE Szigetszentmiklós - Hévízgyörk : 79  - 37

Gazsó Boglárka 2 pont; Gregus Milán 2 pont; Darabont Eszter 3 pont; Galambos Szilveszter 10 pont; Nagy Gergely 14 pont; Reményi Csaba 2 pont; Szél Zsombor 2 pont; Tóth Norbert 2 pont;

További kitűnő csapattagok: Braun Réka; Glázer Bence; Papp Zsanett; Rajkó Márton; Rajkó Zsuzsanna; Reményi Kristóf;

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour