Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Bajnokság: PMKSZ Gyermek
Helyszín: Kartal

A bajnokság negyedik fordulójában ismét házigazdaként vettünk részt. A csoportban 3 csapat versenyzett s mi pihenhettünk a két mérkőzésünk között. A forduló nem a reményeink szerint sikerült, a pályán a játék képe nem a gyerekek tudását tükrözte sok esetben. Mindkét mérkőzésen a nagy különbséggel elvesztett első negyed döntött, amely hátrányát sikerült csökkenteni, de az ellenfeleket utolérni nem.

A Százhalombatta okosan játszott, Hernád bár 9 gyerekkel érkezett, de nagyon ügyesekkel, s a második negyedben a pályán négy gyerekkel felálva is eredményesen szerepeltek.    
Tanulságos forduló volt. Ismét sok tapasztalatot szereztünk, amit az edzéseken illetve a későbbi fordulókon reméljük hasznosítani tudunk. Ezzel az eredménnyel a bajnokság E csoportjába kerültünk le.

cool Százhalombatta - Hévízgyörk : 62  - 52

Braun Réka 2 pont; Gazsó Boglárka 2 pont; Glázer Bence 2 pont; Darabont Eszter 1 pont; Galambos Szilveszter 9 pont; Nagy Gergely 22 pont; Rajkó Zsuzsanna 2 pont; Reményi Kristóf 2 pont; Szél Zsombor 10 pont;

További kitűnő csapattagok: Gregus Milán; Papp Zsanett; Rajkó Márton; Reményi Csaba; Tóth Hajnalka;

cool Hernád - Hévízgyörk : 72  - 56

Gazsó Boglárka 2 pont; Darabont Eszter 5 pont; Galambos Szilveszter 4 pont; Nagy Gergely 24 pont; Papp Zsanett 3 pont; Rajkó Zsuzsanna 2 pont; Reményi Csaba 4 pont; Reményi Kristóf 7 pont; Szél Zsombor 5 pont;

További kitűnő csapattagok: Braun Réka; Glázer Bence; Gregus Milán; Rajkó Márton; Tóth Hajnalka;

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour