Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Bajnokság: PMKSZ Gyermek
Helyszín: Kartal

Házigazdaként szerveztük ismét a fordulót. Sajnos a három résztvevőből egyik csapat a téli síszünetük következtében nem tudott kiállni, így Pécellel kettesben játszottuk le a fordulót. Az első mérkőzést hivatalosként, a másodikat barátságosnak, hogy meg legyen a fordulóbeli két mérkőzés a gyerekeknek, illetve a pályán töltött időt mindenki számára meghosszabbíthassuk.

Korábban már játszottunk egymás elllen és látható volt, hogy az ellenfelünk gyerekei mennyit fejlődtek. Mivel sok fiatal gyerek alkotta a csapatukat most is magasság és fizikai erőfölényben játszottunk azonban a félidőre viszonylag szoros eredmény alakult ki. A második félidőben azonban átbillentek a gyerekeink a nagyobb terem és versenypalánkhoz igazodva és láthattuk, hogy ők is sokat fejlődtek az elmúlt hónapokban. 
Az edzőmérkőzésen az előző meccsen kevesebb időt játszó gyerekek voltak a pályán hosszú ideig. A korábban többet játszók egy negyedben és a végjáték utolsó 3 percében kaptak lehetőséget. Mivel tudtuk pár nappal korábban, hogy edzőmérkőzéssel zárunk, ezért meghírdettük fiatalabbak számára is a részvételt és egyikük, Ábel, vállalta is a szereplést.

A forduló különlegessége a csapat szempontjából Niki pályára lépése volt, aki innentől csatlakozott újra hozzánk, hogy idősebb lányként segítse a csapatot a bajnokságban, bár már iskolát váltva nincs együtt a többiekkel a hétköznapokban.

cool Hévízgyörk - Rákoskeresztúr-Pécel: 76  - 31

Galambos Szilveszter 6 pont; Máthé Hajnalka 4 pont; Nagy Gergely 25 pont; Papp Zsanett 2 pont; Rajkó Márton 2 pont; Rajkó Zsuzsanna 2 pont; Reményi Csaba 12 pont; Reményi Kristóf 8 pont; Szél Zsombor 4 pont; Tóth Nikolett 11 pont;

További kitűnő csapattagok: Gazsó Boglárka; Darabont Eszter; Tóth Hajnalka;

cool Hévízgyörk - Rákoskeresztúr-Pécel (edzőmérkőzés): 56  - 25

Benkő Ábel 4 pont; Gazsó Boglárka 6 pont; Galambos Szilveszter 5 pont; Máthé Hajnalka 4 pont; Nagy Gergely 10 pont; Papp Zsanett 9 pont; Rajkó Márton 2 pont; Rajkó Zsuzsanna 8 pont; Reményi Kristóf 4 pont; Szél Zsombor 4 pont;

További kitűnő csapattagok: Darabont Eszter; Reményi Csaba; Tóth Hajnalka; Tóth Nikolett;

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour