Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Bajnokság: PMKSZ Gyermek
Helyszín: Pásztó

Nagyon fotos forduló volt ez a számunkra, mivel a bajnokságbeli végső eredményünket meghatározhatta. Mivel 3 gyerekünk már jó ideje heti egy edzésen részt vesz a Vagány Nyulaknál és Gergő a Serdülőben, Eszti a Miniben kölcsönjátékosként játszik, ezért nagy örömünkre Balázs eljött velünk megnézni a gyerekeket saját csapatukkal. Az előjelek sajnos nem voltak bíztatóak, a második negyedbeli csapatunk fontos gyereke egyéb elfoglaltság miatt nem tudott eljönni és ez csak az indulásnál derült ki, ami mint később látszott is befolyásolta a társai hangulatát a mérkőzések alatt.

Az első mérkőzést sajnos elvesztettük, ami el is döntötte, hogy az alacsonyabb csoportokban fejezzük be a bajnokságot és nem tudjuk a gyerekeket olyan kihívások elé állítani, ami a képzettségüknek megfelelne. A legmeghatározóbb ok a vereségre a pontatlan befejezések kirívóan magas száma volt. Az ellenfelünk hazai pályán játszott, számunkra idő kellett megint a palánkhoz és a terem méretéhez igazodni, de ennek ellenére érthetetlenül álltunk a kihagyott dobások magas száma  fölött. Ha csak az átlagos dobó százalékot hozzák a gyerekek, akkor is minimum 20 ponttal lett volna magasabb a végső pontszámunk, ami egyébként a reális végeredményt jelentette volna. Itt látszott Esztin és a Gergőn a párhuzamos korosztályok meccseinek tapasztalata, cipelték a csapatot a vállukon, de amikor a mérkőzés végére a bíró kipontozta a Gergőt, onnantól minden eldőlt.  

A második mérkőzést nem tudtuk azonnal kezdeni, mert késtek a Budaörsiek. Balázs megpróbált a gyerekek fejében rendet tenni és volt egy szabad fél órájuk pihenni és szokni a termet, mire az ellenfél megérkezett 8 játékossal. Ennek ellenére lejátszottuk a mérkőzést hivatalosan, ami soha sem egyszerű. Minden gyerekünk játék lehetőséget kapott, s egy könnyűnek induló de a végjátékra nagyon kiélezett mérkőzést játszottunk. A félidőbeli 17 pont előny olvadt 3-ra a végére. Az első félidő inteligens szép játékkal telt, a gyerekek itt már a tudásuk legjavát mutatták a második félidő viszont az ellenfél legjobb ötöse ellen küzdelmesre sikeredett. Az utolsó negyedbeli 12 pontunkból 11-et Gergő szerzett győzelemre hozva a mérkőzést, de ez nem lett volna elég, a többiek is nagyszerűen helytálltak a védekezésben és támadásban egyaránt.

A két mérkőzés után megragadtuk az alkalmat és Béla bácsi megkapta az ajándékait és a tortáját :-) Boldog születésnapot!

cool Hévízgyörk - Pásztó : 43  - 48

Darabont Eszter 9 pont; Máthé Hajnalka 2 pont; Nagy Gergely 28 pont; Rajkó Márton 4 pont;

További kitűnő csapattagok: Bazán Dóra; Glázer Bence; Gazsó Boglárka; Magyari Molli; Papp Zsanett; Reményi Csaba; Reményi Kristóf; Szél Zsombor; Tóth Hajnalka; Tóth Nikolett;

cool Hévízgyörk - Budaörs: 52  - 49

Glázer Bence 2 pont; Gazsó Boglárka 2 pont; Nagy Gergely 19 pont; Rajkó Márton 4 pont; Reményi Csaba 4 pont; Reményi Kristóf 6 pont; Szél Zsombor 8 pont; Tóth Nikolett 7 pont;

További kitűnő csapattagok: Bazán Dóra; Darabont Eszter; Magyari Molli; Máthé Hajnalka; Papp Zsanett; Tóth Hajnalka;

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour