Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Most első ízben vállalkozott a frissen megalakult Petőfi DSE tábor szervezésére. A szervezők főként kosárlabdázni szerető gyerekek részvételére számítottak. A résztvevők a Petőfi S. Ált. Isk. tanulói közül kerültek ki, többnyire az alsós osztályokból képviseltetve magukat, de néhány felsős, ötödikes és hatodikos is volt  a 49 kosaras között. Mindannyian örömmel és büszkén viselték a kosártáborban kapott DSE-pólót.

A tábori programok lebonyolításához az általános iskola biztosította a helyszínt, a sport- és kézműves foglalkozásokhoz tantermeit, tornatermét rendelkezésre bocsátva.

A jelentkező gyerekek öt kellemesen „fárasztó, munkás” napot töltöttek a táborban a tanév zárása után. A hét változatos, igényes, színvonalas, programjai Nagyné Bognár Krisztina, Nagy Dániel és Bitter Béla lelkes, körültekintő, precíz előkészítő munkáját dicsérik. A tábor zökkenőmentes lebonyolításában segítséget nyújtott az iskola részéről Hajni néni, Fercsik Margit néni, Mariann néni, Béla bácsi, valamint Timi néni, Dani bácsi és a Kriszta. 

A gyerekek csoportokban dolgoztak. Délelőttönként ügyességi, fejlesztő feladatokat és elméleti ismereteket kaptak Dani bácsitól, Béla bácsinál pedig kosárlabdával a kezükben bizonyíthatták ügyességüket, rátermettségüket a tornateremben. A két foglalkozást kísérő szabad órácskát pedig pihenéssel, játékkal, focizással, pingponggal, sakkal, csocsózással töltötték.

A délutáni edzéseket szabadidős programok egészítették ki. Így került sor filmvetítésre, gyöngyfűzésre, homokkép és nemezlabda készítésére, de emellett minden nap volt lehetőségük  társasjátékra, színezésre, ügyes kis „barkácsdolgok” saját kezű megvalósítására is. Játékbemutató is színesítette a hét programját. A napi programok befejezéseként úszásoktatáson is részt vehettek az azt igénylő gyerekek a bagi uszodában

A zárónapon a szülők is betekintést nyertek gyermekük munkájába. Izgalmas kosárlabda mérkőzések zajlottak délelőtt, és kötötték le a vidáman szurkoló nézők figyelmét. Majd az ezt követő eredményhirdetés izgalma csigázta fel a játékosokat, akik csillogó szemmel, mosolyogva akasztották nyakukba érmüket. Aki ezek után még bírta energiával, a délutáni akadályversenyen is próbára tehette magát. A délutánt és a hetet vidám beszélgetés és közös sütizés zárta.

Gazdag, változatos, színes programokkal kötötte le a tábor a gyermekeket. Köszönjük a szervezők és a tábor működését segítő szülők, pedagógusok munkáját. Köszönjük az iskola vezetőségének a lehetőséget, az önkormányzatnak az anyagi támogatást is, melynek köszönhetően iskolánk tanulói élménydús, felejthetetlen, vidám hetet tölthettek a táborban.

A tábor hangulatát vissza nem adhatja egészében, de egy kis ízelitőt nyerhetünk itt.

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour