Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Az idei bajnoki szezon félidejéhez érkeztünk. A nagyok mérkőzéseit időpont ütközések miatt eddig el kellett halasztanunk, ők csak most kapcsolódtak be a bajnokságukba, a kisebbek pedig már a 4. fordulón vettek részt. Január 26-27-ei hétvégén mindkét nap utaztunk a gyerekekkel mérkőzésekre. Szombaton a nagyok játszottak nagyon szép eredménnyel. Egy győzelem, egy vereség, s az is a tavalyi első helyzett ellen, ez igazán jó kezdet. Folytatás február végén. Vasárnap az U11-eseink játszottak a megyei fordulóban. Az eredményeik alapján folyamatosan a legjobb 8 csapat között játszanak, amire nagyon büszkék vagyunk. A mostani forduló után a 6. helyről a 7-re kerültek a bajnokságban, akár végeredménynek is elfogadnánk. De természetesen van még hátra 3 forduló, bármi megtörténhet a fejlődésüket látva. 
 
Részletesebb információk az Események oldalon, illetve a bajnokságok képei itt elérhetőek . A megyei forduló első mérkőzésének felvéte pedig itt megtalálható.

Pártoló tagok

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések