Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Az idei bajnoki szezont a kartali fordulóval lezártuk a mini korosztállyal. A 15 csapatos bajnokságban a nagyszerű 6. helyen végeztek a gyerekek. Mivel sok nem Pest megyei csapat is rendszeresen benevez a bajnokságba, így a szövetség két sorrendet hirdet a versenyév végén. A mini bajnokságban a Pest megyei csapatok között a 4. helyet szereztük meg. Nagykőrös, a Budaörsi kistérség és Gödöllő csapata mögött.
A gyerekeink fantasztikusak voltak egész évben. Rengeteg élményben volt részük, folyamatosan utaztak a saját terem hiányában, hol örömjáték volt máshol  küzdelem, sokszor győztek de tanultak veszíteni is. Néha fájdalommal járt, könycseppek hullottak, máskor a harag volt a tanácsadó, de kosárlabdában 4 személyi hiba belefér egy mérkőzésbe. Mindezeken túl a szemünk előtt fejlődtek rengeteget az elmúlt év alatt, megérdemelt a helyzésük, ők vívták ki maguknak. De az igazán fontos dolgot egyikük fogalmazta meg a minap: Mikor lesz következő alkalom, bármi, mert nem is a jutalom miatt, de a csapattal szeretnék újra menni...
 
Hát ha más nem, akkor jövőre ugyanitt a megyeiben, de már a gyermek korosztályban találkozhatunk.

A szokásos információk az Események oldalon, illetve a bajnokságok képei itt elérhetőek.

Pártoló tagok

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések