Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Kedves Nagyszülők, Szülők és Gyerekek!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a kosaras táborban az eredetileg tervezett 3 helyett 4 csoportos beosztás lesz. Ez maga után vonja a tábor korábbi kezdési időpontját. Kérünk mindenkit, hogy 8 és 8:15 között érkezzen meg az iskola területére, mert a tábor programjai 8:15-kor elkezdődnek. Felhívjuk a "félnapos" szülők figyelmét az új beosztás miatt a gyerekek 12 óra helyett 12:30-ig foglalkozáson vannak. ( A 4-es csoport, 5-6. osztályosok elképzelhető, hogy 16:30-kor fejezik be a délutáni edzést.)

Egészségügyi lapot mindenki hozza magával és akinek más fajta elmaradása van kérjük hétfő reggel rendezze! (Befizetések hiányában gyermekeket a táborban nem tudunk fogadni.)

Várunk mindenkit szeretettel hétfő reggel.

Szervezők cool

A kartali Kovács László sportcsarnokban 2014 április 13-án vasárnap 10 órai kezdettel kerekesszékes kosárlabda tornát tartunk gyerekek részvételével .

Az esemény házigazdái mi leszünk ugyan, de a sportos rész a Törekvés SE kerekesszékes versenyzőinek köszönhető majd. A gyerekek egy kerekesszékes kosaras vezetésével csapatot alkotnak és sportág szabályai szerint mérkőznek meg egymással. A mérkőzések szüneteiben minden érdeklődőnek lehetősége lesz kipróbálni hogyan tudná ezt a sportot űzni.
 
  Az eseményen egy-egy csapattal      részt vesz a pestszentimrei Vagány Nyulak csapata, a kartali általános iskola csapata illetve a gyerekeinkből szerveződött csapatok.

Minden érdeklődőt szívesen látunk.

A Petőfi Sándor Általános Iskolában február 12-én szerdán 19:00 kezdettel taggyűlést tartunk. A főbb témák:

- Információk és megbeszélendők a diáksport egyesület háza tájáról

- Edzés információk, 2013/14 versenyév hírei

- Tervezett programok megbeszélése

Mindenkit várunk szeretettel.

A Petőfi Sándor Általános Iskolában szeptember 14-én pénteken 18:30 kezdettel kosaras szülői értekezletet tartunk. A főbb témák:

- Információk a diáksport egyesület háza tájáról

- Edzés információk

- 2012/13 szezon versenyei, a gyerekek részvétele

Mindenkit várunk szeretettel.

A következő taggyűlés a nyári tábor szülői után lesz május 21-én.

Az egyesület elnöksége kiértékelte az elmúlt időszak eseményeit.

Az első-második osztályosokkal Béla bácsi részt vett a "Dobd a kosárba" mozgalomban és ott voltak az évzáró székesfehérvári Jamboreen. Az ott készült képek elérhetőek itt.

Az U11-es korosztály hasonlóan az előző évekhez a Pest Megyei Kosárlabda Szövetség (PMKSZ) versenyrendszerében versenyzett az év folyamán. Bár előző évről nagyon sok meghatározó csapattag "kiöregedett" és szerkezetében egy nagyon fiatal csapat versenyzett mégis a nem remélt 7. helyen végeztünk a 13-as mezőnyben.

Az U13-as társaság megerősödve az előző évek nagyszerű U11-es korosztályából felkerült gyerekekkel sajnos a pénzügyi lehetőségek hiányában nem tudott az országos szövetség által kiírt versenyrendszerben versenyezni. Azonban köszönhetően Béla bácsi kapcsolatainak Gödöllő központtal 13 általános iskola életre hívta a KOBAK bajnokságot amelynek segítségével a nagyok sem maradtak megmérettetés nélkül. Nagyszerű eredményként a 13 település versenyében a 3. helyet érte el a hévízgyörki csapat.

A PMKSZ és KOBAK eseményekről itt találhatóak részletek.

A versenyszezon zárásaként az egyesület sikeresen megrendezte a nyári táborát amiről itt található egy kis összefoglaló.

2011.12.22-én megalakult a DSE.

Pártoló tagok

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések