Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

Bajnokság: PMKSZ Mini
Helyszín: Gödöllő, Líceum

A forduló első mérkőzése hivatalosan a Hévízgyörk győzelmét hozta, mert a Gödöllő csapatának létszáma (betegségek miatt) nem érte el a hivatalos minimumot. Valójában egy barátságos mérkőzést játszott a két csapat..., amely a Gödöllő győzelmét hozta 51-31 arányban. A meccs jó bemelegítés volt a második mérkőzésre, egyidejűleg Béla bácsi nyugodtan tesztelhette a korábbi fordulóktól eltérő szerkezetben felállt csapat játékát, illetve, mindenkinek egyformán tudott játékidőt biztosítani, megadva a lehetőséget a cserejátékosoknak akik most hosszabb időt tudtak pályán tölteni. Ügyesek voltatok!

A második meccsen már azt a szemre is tetszetős, eredményes kosárlabdázást játszotta a csapat, amelyet először a herceghalmi fordulóban láthattunk Tőlük.

A hétvége eredményeként a csapat felkerült a legjobb négy közé, amely hatalmas siker. Gratulálunk és büszkék vagyunk rájuk:-)

Köszönjük szurkolóink lelkes és hangos buzdítását, ismét remek volt a hangulat :-)


cool Gödöllő Bocskai SE - Hévízgyörk : 1  - 2 (barátságos eredmény: 51 - 31)

Bartos Tícia 1 pont; Bazán Dóra 1 pont; Braun Réka 1 pont; Csobán Réka 4 pont; Darabont Eszter 1 pont; Galambos Szilveszter 2 pont; Glázer Bence 1 pont; Gregus Milán 1 pont; Nagy Gergely 9 pont; Reményi Csaba 4 pont; Reményi Kristóf 3 pont; Szél Zsombor 3 pont;

További kitűnő csapattagok: Klenovszki Andrea; Papp Zsanett; Tóth Hajnalka;

cool Budaörs DSE - Hévízgyörk : 31  - 53
Bazán Dóra 4 pont; Braun Réka 9 pont; Csobán Réka 1 pont; Darabont Eszter 2 pont; Galambos Szilveszter 4 pont; Glázer Bence 7 pont; Gregus Milán 2 pont; Klenovszki Andrea 1 pont; Nagy Gergely 19 pont; Papp Zsanett 1 pont; Szél Zsombor 3 pont;

További kitűnő csapattagok: Bartos Tícia; Tóth Hajnalka;

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések