Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

A "Vakáció!!!" felirata már bő egy hete jelezte az iskola végét, mikor elkezdődött az immáron harmadik alkalommal megrendezett nyári kosárlabda tábor.

Még  táboroztatókat is meglepte a jelentkezők nagy száma (61 fő), melyből a végén 59-en (1-6 osztályig) részt is vettek az ötnapos megmérettetésen. Volt itt minden filmezés, gyöngyfűzés, zsugorkázás, segway-ezés, ... és legfőképpen kosárlabdázás.

Béla bácsi és Dani bácsi a hét öt napján fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy mindenki örömét lelje a kosárlabda sportban. A két edző munkájának gyümölcse a tábor végére érett be. Ugyanis a pénteki házi bajnokságban, majd az azt követő családi vetélkedőn a gyerekek megmutathatták szüleiknek is mennyit fejlődtek, miket tanultak.

A délelőtti és délutáni edzések és a közte lévő programok kellőképpen kifárasztották a táboroztatókat, táborozókat, segítőket. Ezúton is köszönjük Béla bácsi, Dani bácsi munkáját, valamint az idén első alkalommal foglalkoztatott öt ifi (Edina, Flóra, Niki, Tinka és Gábor) segítségét. A képeket elnézegetve bátran kijelenthetjük, hogy ismét jó volt együtt táborozni.

Továbbá köszönjük a szülők és kiemeltképpen Szilvi (Molli, Marci anyukája), Timi (Bence, Detti anyukája) Éva, Székely Éva néni, Nóri munkáját, támogatását. Valamint az iskola tanárainak táborban való segítségét és az önkormányzat anyagi hozzájárulását.

A táborról készült fotóalbum elérhető Facebook oldalunkon, illetve további képek a Galériában.

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések