Petőfi DSE Hévízgyörk

Petőfi DSE Hévízgyörk

Kövess minket:
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Az állam átengedi és mi rengeteg dolgot meg tudunk valósítani a gyerekekkel a segítségével. Ne felejts el nyilatkozni és támogatsd egyesületünket az adód 1%-ával.
Adószám: 18280472-1-13

A korábbi évek hagyományát követve idén is sokan jegyezhették be június  utolsó hetére a kosárlabdatábort. Egyesületünk 4. nyári táborát. Az előző év tapasztalata alapján 3 csoporttal (45 gyerek részvételével) lett meghírdetve.

Ha napsütésben nem is, programokban annál inkább  bővelkedett a tábor. Lehetett agyagozni, gyönygyöt fűzni, sőt lézerharcozni is. Ám nap nem telhetett el edzések nélkül. Béla bácsi és Dani bácsi ismét mindent megtett, hogy bővítse a gyerekek kosárlabdázással kapcsolatos tudását. Néha úgy tűnt a délelőtti, majd délutáni edzések után kellene egy esti is, mert a gyerekek fáradhatatlannak tűntek. A sok régi és új barát, program adta magát, hogy a  jó kedv se maradjon el. Ez természetesen köszönhető  volt Béla bácsi, Dani bácsi, Margit néni a kézműves foglalkozást tartók(Györgyi, Timi, Cinti) és az ifik (Csenge, Flóra, Niki, Gábor, Geri ) munkájának is. Segítségüket ezúton is köszönjük.

Ez a táborunk egy picit a búcsú jegyében is telt. Mivel versenyezni csak Mini és Gyermek korosztályban tudunk, ezért Zsombor, Csabi, Kristóf, Marci jövőre koruk miatt már nem szerepelhet nálunk. A házibajnokságban megszerzett aranyérmükkel szépen búcsúztak. Eszti, Rózsa és Lola iskolaváltás miatt köszönt el tőlünk akkor. (Friss hírek szerint a két nagy lány mégis visszajátszik még egy évig hozzánk, nagy örömünkre.) Reméljük a közösen eltöltött évekre szívesen emlékeznek majd.

Köszönjük  az önkormányzat anyagi támogatását, az iskola vezetőségének a helyszín biztosítását és a szülők segítségét.

A táborról készült fotóalbum elérhető a Galériában.

Orange Colour Red Colour Blue Colour Green Colour

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések